spring media

Prikaži izbornik

usluge

web designWEB DESIGN
Prevodimo vaše želje, potrebe i poruke u vizualno atraktivne oblike, uvijek imajući na umu uporabljivost i intuitivnost korisničkog iskustva.

izrada web stranicaIZRADA WEB STRANICA
U procesu izrade web stranice poštujemo sve važeće standarde kao i preporuke za dizajn, te uvijek idemo u korak s novim tehnologijama. Pri izradi vodimo računa o optimizaciji stranica, kako bi imale što bolju poziciju na tražilicama.

cms sustavCMS SUSTAV
Spring CMS služi za dodavanje i mijenjanje sadržaja na vašim stranicama: tekstova, fotografija, video materijala. Aplikacija ima brojne mogućnosti proširenja i prilagodbe vašim potrebama.

izrada mobilnih web stranicaIZRADA MOBILNIH STRANICA
Izrada mobilne verzije web stranice podrazumijeva prilagođeni dizajn kako bi se ispravno prikazala na različitim uređajima, s različitim rezolucijama ekrana; kao i prilagođeni prikaz sadržaja vodeći računa o količini prenesenih podataka.

web shopWEB SHOP
Razvili smo vlastita rješenja za internet prodaju, katalog proizvoda, košaricu, online plaćanje, sustav rezervacija za događaje, turistički smještaj te rješenja za online narudžbe. Izrađujemo web trgovine tako da budu potpuno prilagođene vašim potrebama, uz poseban naglasak na jednostavnost uporabe.

internet marketingINTERNET MARKETING
Oglašavamo Vas na tražilici Google i na stranicama društvenih mreža. Prilagođavamo postavke oglašavanja tako da se oglas prikazuje zainteresiranim posjetiteljima i ciljanim skupinama.